HAOS za crnim stolom – Maja RUŠI SVE pred sobom – Napala na Aneli i Mionu, uvrede PLJUŠTE na sve strane: “Nisi vanserijska riba”

Danas je na imanje u Šimanovcima direktno iz produkcije stiglo pismo Velikog šefa. Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda, svojim cimerima pročitala je kakav je zadatak ovog ponedeljka spreljen za njih.

Na takmičarima “Elite” je da izaberu najneuljudnijeg učesnika među njima. Svako treba da navede tri osobe iz kuće za koje smatraju da imaju takvu osobinu.

Maja Marinković je dobila reč i kao i uvek oštrim jezikom izazvala buru za crnim stolom.

Za mene je Aneli najneuljudnija, a koliko je loša ona, toliko je on. Meni je odvratno to što se vi vređate, nazvao te je ku*vom. Ja njega ne opravdavam, naprotiv – pričala je Maja.

– Ma ti mi reci, kako ste se vi svađali – odogovorila je Aneli.

– Druga osoba je Malivuk. Mislim da si loš čovek, da ne iznosiš svoje mišljenje i ceniš samo Lepog Miću. Meni se to ne sviđa, tvoj način mi je odvratan – rekla je Maja.

– Treće mesto je Miona, ona je imala neljudske postupke prema njenom bivšem dečku, a sada je neljduska prema Ša. Ponižavaš ga na sve moguće načine. Ti nisi van serijska riba, a imala si i neljudske postupke prema meni koja sam ti bila drugarica – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)