VANREDNO STANJE – Janjuš HITNO ISTERAN iz Bele kuće – Produkcija UPALA na imanje kako bi sprečila EPSKI SKANDAL, ali on je bio UPORAN

Kao i svakog četvrtka, sinoć se u “Eliti” održala emisija “Gledanje snimaka”. Ovo je noć kad mnoge laži i ogovaranja isplivavaju na videlo, zbog čega zadrugari stalno strepe, a voditeljka Ivana Šopić je tu da raščivija sve njihove spletke.

Marko Janjušević Janjuš sinoć je doživeo nervni slom zbog svoje bivše partnerke Aneli Ahmić i Lepog Miće. Zbog njegovog ponašanja u jednom trenutku u Belu kuću ušlo je obezbeđenje kako bi prekinulo divljanje ovog učesnika.

– Imaš li dva grama mozga. Da mi j*bu ovi mozak, da mi govore da lažem. Blamiram se, majku ti j*bem u p*čku. Jeb*o vas rijaliti, bolesnici. Nisi me pitala nijedan dan kako sam – urlao je Janjuš.

– Mislim da je imao nameru da ima s*ks sa Jovanom, nego je toalet bio zaključan. Za Uroša, dala sam povoda. Smeškala sam se, ali dala sam povoda da neće biti ničega. Nisam očekivala da me napuši. Vidim da ga je iznerviralo, ali proradila je ljubomora. To je negde zatvorena priča – rekla je Maja.

– Stanislave, da li ti smeta kad čuješ ovakve komentare? Da li se plašiš konkurencije – pitala je Ivana.

– Nemam ljubomoru, siguran sam u sebe. Mislim da ne bi ništa bilo i da nisam došao. Imam takav osećaj. Rekao sam mu da je krivo postupio, okolišao je – odgovorio je Stanislav.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share