Milan Milošević podelio informaciju iz spoljašnjeg sveta: EKSPLICITNI SNIMAK Asmina isplivao, evo kako je Aneli reagovala

Tokom emsije u Eliti, sinoć je  Aneli Ahmić saznala za eksplicitni snimak njenog bivšeg, Asmina Durdžića.

Ahmićevoj je voditelj Milan Milošević otkrio kroz hipotetičko pitanje, a ona je je sigurna da je Durdžić tu vest sam pustio u javnost.

– Ništa, ali poznavajući njega znam da je spreman na sve i na laži, kad god bi ga ja pitala videlo se u njegovim očima da laže. Dopisivao se sa drugim devojkama meni je to jasno, tako da me ništa ne bi začudilo – rekla je Aneli.

– Ne bi me iznenadilo da je on sam pustio taj snimak jer su to ti seljaci iskompleksirani, cela ta familija nije normalna, sve su to ludaci. Samo se plašim tog deteta kako će da odrasta u tom okruženju – rekao je Đedović.

– Mene više ništa ne bi iznenadilo, očekujem od njega svašta i da nema ni kuću, on nema ni srama ni stida, imao je neke tajne fetiše njegove koje je radio, tako da je sve jasno kakav je on čovek. Sve što kaže je smešno, mislim da je i Stanija ispala budaletina, bavi se glupim stvarima i mislim da će se kajati za sve to – govorio je Mića.

– Mislim da je to namerno uradio, jer ga poznajem, on je mene varao sve vreme i lagao o svemu – poručila je Aneli.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)