Produkcija u miru i tišini poslala pripadnike obezbeđenja: U rukama su nosili ono što je nateralo suze na oči

Jutro u “Eliti” je započelo neočekivanim iznenađenjem za Odabrane, kada je Veliki šef odlučio da im priredi posebno jutarnje iznenađenje.

Naime, pripadnici obezbeđenja su ušetali na imanje u Šimanovcima, a u rukama su nosili pompezan doručak za ovonedelje učesnike koji uživaju u luksuzu. Njih je po buđenju na stolu dočekalo izobilje kroasana i raznih namaza, pružajući im priliku da uživaju u pravom gastronomskom iskustvu. Ovo iznenađenje nije samo probudilo njihova čula, već je i izazvalo drastičnu promenu u njihovom raspoloženju, pa i suze radosnice.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je nedavno stupila u vezu sa cimerom Darijanom Radumirovićem, ali se njena porodica nije složila sa tom odlukom. Naime, njena majka Marija smatra da je aktuelni učesnik rijaliti šou-programa “Elita” iskoristio Miljanu kako bi produžio svoj boravak na imanju u Šimanovcima. S druge strane, Darijanova porodica otvoreno podržava njihovu vezu, što je Kulićevu obradovalo, te je odlučila da im se javno zahvali.

– Pozdrav za celu porodicu, naravno da mi je drago što me podržavaju, neka i moji podrže moju sreću. Ja sam ponovo stara Miljana koja se šali na svoj račun i tuđi, žao mi je što im ne odgovara poza, usmeravam Darjana da postane bolji čovek. On bi trebao da bude dobar otac i privržen svojoj deci, ako moji roditelji ne podržavaju to, ja ću poraditi to da ih razuverim u njegove loše namere. Verujem da moja majka ne podržava to, ali neka se ne stresiraju, ja sam ovde odlično. S obzirom na to da sam bila sa narkomanom i skraćenim mongoloidom i takođe imam dete sa buđolom, neka podrže to što sam srećna – rekla je Miljana u jednom dahu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)