ACA LUKAS NE PRESTAJE SA UVREDAMA: Žestoko isprozivao Jelenu Karleušu i Lepu Brenu

Aca Lukas žestoko se posvađao sa Lepom Brenom i Jelenom Karleušom i odlučio je da stavi tačku na medijske priče, a onda rekao da će uvijek da se svađa sa onim ko ga napada.

–Ne bih ja tu temu potezao, mi smo bili jako dobri. Podžapamo se na snimanju, pa se pomirimo. Ona stalno pokušava na mene i oko mene, iako je rekla da me je počistila, ona to ne može. Ona mene ne može dirati, ja nikada prvi ne napadam, ali se branim kada me neko napadne– objasnio je prvo Lukas sukob sa Karleušom.

–Ona je takva kakva je. To je bio neki neki rođendan, na koja ona nije pozvana. Napala je djecu, a ja branim svu djecu-dodao je Lukas i prešao na problem i svađu sa Lepom Brenom, koju je nazvao veoma ružnim imenima.

-Mnogo mi je žao i izvinjavam se na ružnim riječima, nije mi bila namjera da oni to čuju ili vide. Mi smo imali privatni sukob. Znam da sam ispravan 100 posto, radi se o riječima koje je rekla na jednom mjestu. To je totalno privatni sukob. Ipak, čekao sam godinu da dođe na snimanje kako bih joj rekao da ja to znam i da to nije u redu, ali ona se nije pojavljivala. Prošlo je još godinu dana, a ja to nisam zaboravio. Ali nisam otišao u jednu veliku zemlju zbog urgencije, može im se! I za to imam dokaz.

Ja sam sad došao na taj koncert na Ušće, i kada sam je trebalo da izađem iz kontejnera gdje smo bili smješteni, ona je još nastupala, obezbjeđenje mi je reklo: “Nemoj, Aco, molim te! Aco, imaćemo problema, nemoj da izlaziš napolje jer ona tu mora da prođe, a ti da izađeš. Brenina karijera je najbolja karijera, ali ona je ubjedljivo najveća zvijezda na ovim prostorima i meni je čast što sam se družio sa takvom zvijezdom. Ali pričam o privatnim stvarima.

Nisam ljubomoran na njenu karijeru, ali ja sam se družio sa njenom porodicom i doživio sam to što sam doživio i sa pravom kažem: Najveća zvijezda svih vremena na Balkanu, i najgori čovjek kojeg sam ja upoznao”. Muka mi je od priče, i izvinim svima i cijeloj naciji, ali ovo je moralo biti tako. Nadam se da me niko više sa estrade neće dirati, jer shvatite, ko god me bude dirao, ja ću mu odgovoriti. Ako neko kaže Lukas se svađa, svađaće se kad god ga neko napadne. Dobro znate da je bolje da mi date bombom da vas gađam, nego da mi date hemijsku i papir da napišem, jer vam je to gore. Došlo je vrijeme da se bavimo muzikom. Neću da neko od naših kolega lupeta po društvenim mrežama a ja da ćutim, pa neću!– rekao je Lukas u Novom jutru.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share