Možete li uočiti ono što se krije u ovom božićnom drvcu? Svečana jelka ima vrlo slatkog uljeza – ali morat ćete se namučiti da bi ga pronašli

Korisnik Twittera ostavila je svoje pratioce zbunjenim, sa fotografijom svoga Božičnog drvceta, koje je imao jedan jako neobičan ukras.

Alli McDonald, iz američke savezne države Missouri, podjelila je impresivnu mogzgalicu svojim pratiocima, izazivajuči ih da pronađu lukavog uljeza na njenoj jelki.

Ona je postavila izazov u objavi na twiteru, koji je od tada podjeljen više od 3000 puta. Pokazalo se da njena lukava maca voli da se penje na Božično drvce, i sakriti se na različito mjestu svaki dan, i izuzetno teško ju je uočiti među granam i bajkovitim svjetlicama.

Objavljujuči prvu od niza fotografija, Alli je rekla “Dobro dečki igramo igru”. vako jutro kada se probudim pronađem svoju mačku na drugom mjestu na jelki, i fotografišem je. Zaokružite dio slike kada je pronadžete rekla bi Alli u svojim obajvama.

Korisnici Twitera ostavili su ogrebotine na glavi, pokušavajuči pronači domišljivu macu na ljepo ukrašenom Božičnom drvcetu. Pa okušajte se i vi sretno.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)