Prve nominacije u “Farmi 8” – otkrivena pravila po kom će funkcionisati izbacivanje

Osma sezona rijalitija “Farma” počela je krajem septembra 2024. godine, a ovog puta se emituje na kanalu Narodna TV. Učesnici su izolovani na farmi bez struje i vode, a zadaci i izazovi sa kojima se suočavaju su deo svakodnevnog života na imanju. Ova sezona se ističe time što se odvija na pseudo-srednjovekovnoj lokaciji, koja donosi novi nivo izazova za učesnike. Takođe, postoji povezanost sa rijalitijem “Elita 8”, što znači da takmičari koji ispadnu iz jednog rijalitija mogu dobiti novu šansu na drugom, u zavisnosti od uspeha na Farmi, kako je Željko Mitrović objasnio.

Na imanje je stigla i voditeljka Milica Kon, koja će večeras pratiti dramatične trenutke kada farmeri budu odlučivali koga žele da eliminišu. Na listi za izbacivanje su Aleksandra Stanišić, pevačica i samohrana majka, i Veselin Radonjić, bivši fudbaler i model. Očekuje se napeta noć, jer će farmeri glasati kome žele da vide leđa.

– Kristijane da li si uspeo da spojiš svoje sluge u emotivnom smislu?

– Rekli su mi samo da su se cmokili par puta, ali ja sam njih postavio da bih rasturio trougao između njih i N- Jelena od mene ima zadatak da napravi neku predstavu sa Conjom jer ima potencijal, dečko odlično imitira ljude i zaista smo se svi ismejali lepo. Zamoliću Kristijana da podeli štapiće ukućanima kako bi dali onima koje žele da nominuju -rekla je Milica.ataše mada mi nije uspeo plan jer se nije ništa desilo -rekao je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Farma”, možete ih pronaći na OVOM linku.

About admin

Check Also

Raskrinkavanje prve afere u Farmi, najavljen dolazak poligrafa”Lomimo brakove zarad honorara”

Ovonedeljni gazda u Farmi Kristijan Golubović nastavio je da zavodi red u spavaćoj sobi, vidno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share