Neočekivan izbor potrčka: Vođa razdvojio ljubavni par i u njihov odnos upleo treću osobu – zakuvao im čorbu, biće ovo uzbudljiva izolacija

Ovonedeljni vođa, Luka Vujović, je noćas imao zadatak pred emisiju “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” da odabere potrčke koji će naredne dane boraviti u izolaciji. Potom je odabrao i omiljenu osobu koja će sa njim provesti ovu nedelju u hotelu.

Vođa se prvo poigrao sa zadrugarima i podigao je više rijaliti učesnika, a onda je saopštio svoju odluku.

– Neka ustanu Uroš Rajačić i Aneli Ahmić, Miona Jovanović i Anđela Đuričić, Najo i Mrvica, tu je i Munjez, naravno Anu Nikolić i Stefan Korda, Gastoz i Keti, Ivan i Jelena Ilić i Đole i Uroš Stanić, naravno Peja i Ena – rekao je Luka, pa dodao:

– Keti, Miona i Munjez nek sednu jer ostaju Anđela i Gastoz, Marinković i Mrvica nek sednu, a nek ostanu Uroš i Jelena, nek sednu svi sem njih, tako da će biti potrčci Stefan Korda i Uroš Stanić – rekao je Luka.

– On od ulaska obećava da ćeš biti njegov – rekao je Milan Stefanu.

– Znao sam, očekivao sam. Nagovorili su ga ukućani. Što da ne, Stefan je jako zanimljiv muškarac, biće mi lepo sa njim, družićemo se. Probaćemo svašta nešto – rekao je Uroš.

– Beži, bre, od mene – rekao je Stefan.

– Šalim se, neću ja zbog Ane. Ona je plakala danas. Ne zanimaju me muškarci sa dijagnozama – rekao je Uroš.

– Ja nemam dijagnozu – rekao je Stefan.

Vođa je lako odabrao osobu sa kojom želi da ide u hotel:

– Sandra (Obradović) je omiljena ličnost – rekao je Luka.

– Očekivala sam ovo…Simpatije postoje obostrano, ali je sada na tome. Nisam odbojna, ali ne zaslužuje svako moje prisustvo – rekla je Sandra.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Check Also

Paklena osveta za Sofiju: Ulazi u rijaliti da joj preotme Terzu i ima samo 24 časa za to – veliki povratak bivše zadrugarke i to sa specijalnim zadatkom?

Nakon samo nekoliko dana provedenih u rijalitiju “Elita 8”, Monika Stanojkova napustila je imanje zbog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share