HITNO SE OGLASILI!! Janjuševi NAJBLIŽI ne žele više da ćute: Nakon haosa zbog Anelinog ABORTUSA priželjkuju jedno

U okviru emisije “Premijera Vikend – Specijal” i rubrike “Rijaliti rešetanje”, Joca novinar posetio je rodni grad aktuelnog učesnica “Elite” Marka Janjuševića Janjuša – Prijepolje.

On je porazgovarao sa stanovnicima pomenutog grada o učešću bivšeg košarkaša, trudnoći Aneli Ahmić, ali i o tragičnoj situaciji koja je zadesila njegovu porodicu – samoubistvo njegovog brata Mihajla Janjuševića.

– Oni su sada u žalosti, tako da…Bili smo svi utučeni, malo je mesto Prijepolje…To je njegov problem, mi smo takvi, pored supruge mi uvek imamo švalerku – rekao je meštanin, a onda je jedna komšinica izjavila:

– Mogu da kažem sve pohvale, za mene je dobar komšija i dobar drug, šaljivdžija, ima smisao za humor…Nisam bila baš za to, ima veliku ćerkicu, ali eto, desilo se, od Boga je. Mislim da oni (Aneli i Janjuš) neće opstati. I Boris njegov brat je legenda, volim ga. Sve pohvale za njih.

Joca se ovom prilikom našao sa Janjuševim najboljim drugom i pevačem Atkom Kahrovićem, koji je progovorio o svim najaktuelnijim temama. Kada je reč o tome da li je Janjuš isti privatno kao i u rijalitiju, Atko je rekao:

– Desio se nemio događaj u njihovoj familiji, tako da nisam ni išao da pevam. Dogovarali smo se, bila je njegova želja da mu pevam na rođendan…On je dobar momak, kao što svi kažu da je kralj, to je tako. Mašu mu svi, zaustavljaju ga, slikaju se s njim. Komplet je familija dobra.

Kahrović je otkrio kako su on i ostali saznali za tragediju koja je potresla ceo region.

– Još uvek smo svi u šoku, ja a primer kao njegov drug, a možete misliti kako je njegovoj familiji. Šta ćeš, Božija volja, život mora dalje. Oni sada teško i da će dati neki intervju, burazer posebno, svi su još u velikom šoku – objasnio je on

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share