Ivan u BORBI ZA STARATELJSTVO nad malim Željkom – Izneo JEZIVE tvrdnje o Miljani: “Ti si MONSTRUM”

U sinoćnom izdanju popularnog rijalitija “Elita”, nominacije su bile glavna tema večeri, dok su se takmičari suočavali sa izborom između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole za ovonedeljne potrčke.

Međutim, najveći šok izazvao je Ivan Marinković svojim neočekivanim obraćanjem, koje je izazvalo muk u Beloj kući.

Ivan Marinković je izneo oštre optužbe na račun Miljane Kulić, ističući da ona nema empatiju prema svom detetu Željku, i da ne želi da joj poželi ništa dobro.

– Miljana, majka mog deteta, žena koja pored toga što sam ja kriv većinski za odnos sa Željkom, prošle godine je morala da bude dobra sa mnom. Ja sam najgori otac bio prema Željku, a emociju koju je on doživeo sa mnom Miljana nije mogla da podnese. Ona nema empatiju prema svom detetu. Neću da ponavljam šta su ljudi rekli, ona je jako nesrećna od rane mladosti, jer je znam pre svih vas. Ništa se nije promenila, ne voli nikog na ovom svetu. Ja njoj ne želim ništa dobro. Prošle godine sam joj posvetio pažnju, imao sam želju da sa njom budem u dobrim odnosima. Ja njoj ne želim ništa dobro, ona to ne zaslužuje. Ja sam se uverio da je Željko pitao za mene i posle šest meseci bez kontakta. Ja sam izgubio potpuno empatiju – govorio je Ivan.

Marinković je nastavio da iznosi svoje osećaje prema Miljani, ističući njene nedostatke kao majke i kao osobu.

– Monstrum od žene, ako ja nisam uspeo četiri godine da se posvetim detetu i najgori sam otac na svetu, taj monstrum od žene je uskratila njega za sve ovo što se sada dešava. Ne želim joj ništa dobro… Mića me je pitao da li je mrzim, ne mrzim je, ali ne želim joj ništa dobro. Ja ću da se potrudim da te stvari ispravim, kako ja znam. Izgubio sam osećaj da pokažem tu emociju, jer sam shvatio da od toga nema ništa i bude ti još gore. Kad sagledam kako se ona ponaša, od dana kad mi je prišla i zaplakala, pokazivala Željkove slike, a nakon 15 minuta proklinjala jer nemam dete. Ja u dubini duše znam da ona u nekim momentima je imala empatiju i emociju, ali je pod dejstvom njene majke koja rukovodi porodicom, mislim da ni ona više nema to u sebi. Jako je loš čovek. Drago mi je da je on pametan i lep na mene. Kad se setim svake reči koje je izgovorila za mene ja nemam nikakvu vrstu empatije. Želim da joj dokažem da mogu da budem bolji otac, nego ona majka – pričao je Ivan.

 

Miljana Kulić je uzvratila na Ivanove reči, komentarišući ih kao “malu patetiku”, što je dodatno učvrstilo tenziju u Beloj kući. Marinković nije odustajao od svojih tvrdnji, naglašavajući svoju želju da ispravi greške prema svom sinu Željku.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share