Nakon izbacivanja Veliki šef doneo VAŽNU ODLUKU – jedno pismo u Beloj kući promenilo sve

Kao i svake prethodne nedelje, sinoć je u Beloj kući organizovano izbacivanje. Nominovani su bili Žana Omnia, Nemanja Gačić, Miona Jovanović i Miljana Kulić, a ovaj put su žene nadvladale muškarca, te je Gačić izgubio i morao da zauvek napusti imanje.

– Jedna osoba 51 posto, 38 posto, 10 odsto i 1 posto. Najveću podršku ima Miljana Kulić, na drugom mestu je Miona Jovanović, i Elitu napušta Nemanja Gačić -rekao je Darko.

Nakon izbacivanja, veliko iznenađenje za takmičare koji su ostali! Veliki šef poslao je učesnicima bogatu nagradu za uspešno odigranu “Mićinu igru istine”.

Kao i uvek učesnici su se otimali oko nagrade, a danas su na nagradnom meniju bile različite vrste hrane. S obzirom da je kraj nedelje i da su takmičari ostali i bez novca od budžeta, kao i bez osnovnih namirnica, ovo im je definitivno dobro došlo.

Aneli i Janjuš ponovo u klinču

Zadrugari su noćas imali zadatak da iznesu svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić i da odluče kome žele da vide leđa i da nominuju. Marko Janjušević Janjuš je tokom svog izlaganja ušao u verbalni sukob sa Miljanom i Aneli Ahmić.

Janjuš je optužio Miljanu da mu je psovala ćerku i da mu je pevala pesme za pokojnog brata i istakao je da joj to nikad neće oprostiti. Kulićeva je rekla da je Janjuš sve slagao, a onda se u sukob umešala i Aneli.

– Dosta vremena smo proveli napolju, a ja retko provodim vreme sa učesnicima, ima samo par osoba. On je napolju jako veliki džek, neko ko nije škrt, šta poželiš on bi ti to ispunio. Dosta puta smo napolju bili zajedno, zna kako smo provodili vreme u etno-selu. On je svestan da ima probleme iz kojih treba da izađe i nadam se da ima dovoljno godina da će da prestane sa problemima. Što se tiče ljubavnog života mnogima nije jasan. On treba što pre da se izgubi iz ove zemlje i da krene novi život. Ovo što mu se dešava sa dotičnom, ne mogu da je nazovem ženom, ne treba da mu padne na pamet da ima bilo kakav odnos. Doveo si sebe u situaciju da ti se ljudi smeju, a to ne zaslužuješ. Imaš kvalitete i pametan si. Ona je za mene najgora osoba svih vremena koju sam upoznao. Imao sam sukobe ove godine, ljudima bih dao krv posle svih svađa, a njoj ne bih dao ništa, ne bih je ni pogledao. To je jedina osoba koju pogledao ne bih ne znam šta da joj se desi. Osoba mi psuje ćerku, govori da će Car i Zola da ne kažem šta da joj rade. Ona meni peva pesme za brata – govorio je Janjuš.

– To je notorna laž – dodala je Miljana.

– Psuj me, vređaj me… Žena je u stanju da Mileni i meni u najgorim situacijama vređala, njoj majku. Ti si najveće smeće, on ako bude sa njom neću da ga pogledam. Ja se kunem u grob mog brata da će ova osoba (Aneli) da ima kontakt sa mnom samo za dete, slušala je kako mi vređaš dete i rekla da si super – rekao je Janjuš.

– Ovo je još jedno dodatno pranje. Našao je razlog, kakve veze ja imam sa tvojom ćerkom? Nisam to čula – rekla je Aneli.

– Sramote najveće koje postoje. Ne mogu više da te smislim, gadna si mi kao i ova što te hvali – poručio je Janjuš.

Kako će se odnos budućih roditelja razvijati do finala “Elite”, ostaje nam da ispratimo.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share