Oglasila se tetka Viki Mitrović pa otkrila detalje stravične nesreće evo u kakvom je stanju Viki

Portal Pink.rs došao je u kontakt sa Viktorijinom najboljom drugaricom, koja je otkrila novosti od zdravstvenom stanju nekadašnje stanarke Bele kuće.

– Sve sto sam znala, ja sam vam rekla! Trenutno je u komi, na intezivnoj nezi porodica je upućena koliko i ja. Ako saznam nove detalje javiću vam, sada mi je jako teško – rekla je ona.

Međutim, Pink.rs je pokušao da kontaktira sa Viktorijinom bakom Reginom, ali se na telefon javila Berta, tetka Mitrovićeve.

Kako je otkrila, Viktorijini baka i deka nisu upućeni u ono što se desilo njihovoj unuci, a ona tvrdi i da ih niko iz bolnice nije kontaktirao.

– Niko ništa ne zna. Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Ne čitamo portale. Baba i deda ne znaju ništa, oni sada rade i dolaze tek uveče kući – poručila je Viktorijina tetka Berta za Pink.rs.

Podsetimo, Viktorija Mitrović je nedavno uslikana u zgradi “Pinka”, pa su mnogi pretpostavili da je potpisala ugovor za “Elitu” i da je spremna za ulazak, međutim, iako je i više puta otkako je počela sedma sezona putem svog Instagram davala signale da bi mogla da se useli na imanje u Šimanovcima to se još uvek nije desilo, niti je produkcija potvrdila da će ona postati deo ove sezone.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share