Jutro nakon odluke da abortira, Aneli Ahmić HITNO TRAŽILA OVO od produkcije

Odluka koju je donela sinoć, i saopštila uživo u programu, izazvala je opštu buru kako u Beloj kući tako i u javnosti. Aneli Ahmić odlučila je da ne zadrži bebu koju je začela sa svojim cimerom, Markom Janjuševićem Janjušem.

Marko i Aneli su pred kamerama saznali da je zadrugarka u drugom stanju, nakon što su sumnje potvrdile dve crtice koje je u rukama držao Milan Milošević. Ona je uradila test za trudnoću koji je pokazao pozitivan rezultat. Janjuš nije odmah poverovao u ispravnost testa, pa je zahtevao da ga ponovi. Nakon što je i drugi test pokazao pozitivan ishod, Janjuš je rekao Aneli da će biti uz nju, ali da se brine jer su se mnogo svađali i jedno drugome su uputili niz uvreda.

Ahmićeva je prethodne sedmice posetila ginekologa koji joj je rekao da je sa plodom sve u redu i da je u šestoj nedelji trudnoće. Budući roditelji su nakon kontrolnog pregleda bili presrećni, i u svetlu životne uloge u kojoj su se već oboje ostvarili sa svojim bivšim partnerima, razgovarali su o imenima koja im se sviđaju, i kako će nazvati naslednika ili naslednicu.  Međutim, Aneli je noćas tokom emisije “Pretres nedelje” priredila hladan tuš i ocu deteta i kompletnom crnom stolu saopštivši svima da ne želi da rodi dete, i da je odluka konačna.

Za učesnicu ni ovo jutro nije bilo ništa manje stresno u odnosu na prošlu noć. Zbog velike tenzije koja vlada u rijalitiju, ona skoro da i ne jede ništa, a pošto je bila na granici nesvestice, od produkcije je tražila lekove za smirenje kako bi lakše podnela situaciju vezanu za sukobe sa Janjušem.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share