Mionu stiglo GORKO POKAJANJE, žali jer nije ostavila Ša kada je došao Stanislav – Nakon ovoga, reper joj priredio NEZAPAMĆEN HAOS

Njih dvoje poznati su po turbulentnoj vezi od samog početka, međutim ovog puta nesuglasice su sve intenzivnije.

Kao i svakog četvrtka, sinoć se u “Eliti” održala emisija “Gledanje snimaka”. Ovo je noć kad mnoge laži i ogovaranja isplivavaju na videlo, zbog čega zadrugari stalno strepe, a voditeljka Ivana Šopić je tu da raščivija sve njihove spletke.

Tim povodom ona je dala je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Podsetimo, Kačavenda je pre nekoliko dana u jednom razgovoru najavila da će itekako biti oštra na jeziku kadaje ovaj par u pitanju.

– Mislim da se ona, kada je Stanislav ušao, obratila direktno Stanislavu. Ona ovime pokazuje, iz ovoga što vidim, nije neko ko može da bude sam, ulazi iz veze u vezu. Mislim da nema hrabrost da preseče, iz dana u dan sam sve sigurnija, ona je vrlo proračunata, brine u ovoj situaciji samo o sebi, jer da je drugačija, ostavila bi Ša. On govori umesto nje, on govori: “Ona mene voli”, da, on drži veštački na silu, on veruje u to i u to sam sigurna. Nemoguće je da svaku vezu tako braniš godinama, da se tako zaljubiš, a da se pruža otpor. Mislim da od njihove veze nema ništa i ko kaže da se neće čuti na kvarno?! Mi bi Mionu pročitali ovde, čak je i Ša bio sigurniji. Ovde ispada kao da mi hoćemo da rasturimo vezu. On sebi jamu kopa, kraj – rekla je Kačavenda.

– Smatram da sam trebala da obavim razgovor, sada svakako ne bih, ne zbog Nenada, nego nema potrebe. Da smo obavili tada taj razgovor, sve bi bilo rešeno i mnogo jasnije – odgovorila je Miona.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)