Anđela servirala HLADNU OSVETU Maji Marinković: VELIKI POVRATAK bivše zadrugarke, objavila šok snimak iz rijalitija

Bivša učesnica rijaliti šoua, voditeljka i internet zvezda Anđela Đuričić ponovo je privukla pažnju javnosti.

U snimku koji je objavila na svom Instagram profilu, Anđela je pokazala delić emisije u kojoj se pojavljuje, što je izazvalo spekulacije o njegovom mogućem povratku na male ekrane.

Bivša zadrugarka se na duhovit način osvrnula na jedan od najkontroverznijih momenata iz svog života. Putem slike, Anđela je prikazala snimak iz prošlosti, koji prikazuje njen emotivni trenutak u vezi sa Zvezdanom. Svim gledaocima rijalitija je poznato da je to trenutak kada se Zvezdan emotivno i telesno posvetio Maji Marinković, takođe poznatoj po turbulentnim odnosima sa zauzetim muškarcima. U tipično duhovitom maniru, Anđela je prokomentarisala situaciju, priznajući da joj se taj trenutak učinio smešnim sada kada je vreme prošlo.

Ova otvorena reakcija Anđele Đuričić na sopstvene prošle događaje još jednom je pokazala njen smisao za humor i sposobnost da se nosi sa kontroverzama koje su je pratile tokom njenog boravka u rijalitiju.

– Ja ispred bankomata, kad vidim koliko mi je stanje na računu – našalila se na temu svog nervnog sloma koji je u trenutku kada je zatekla Maju i Zvezdana doživela.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)