Dala mu CEDULJICU sa TAJNOM PORUKOM: Miljana doturila voditelju papir – nakon sukoba sa Milanom Miloševićem, donela ODLUKU

Miljana Kulić nedavno je iznela niz uvreda na račun voditelja Milana Miloševića. On je tokom emisije otkrio da mu je Miljana vređala majku i da joj preko toga neće preći

S obzirom na to da se ubacivala u izlaganje Maje Marinković i Stanislava Krofaka koji su tada bila tema, Milan joj je poručio da joj je bubica smanjena i da reč ne može da traži od produkcije, već od voditelja emisije, te je isključio iz razgovora.

– Isključena ti je bubica. Reč tražiš od voditelja, ne od produkcije – bio je oštar Milošević, nakon čega ju je izbacio iz Bele kuće.

Miljana je sada shvatila da je prešla granicu i da nije trebalo da vređa voditelja, pa je donela odluku da mu uputi izvinjenje. Ona mu je dostavila ceduljicu na kojoj mu je napisala izvinjenje. Uz poruku je poslala i Željkov crtež koji joj je on naslikao za rođendan, kako bi mu dala do znanja koliko joj je stalo.

– Milane, ne želim da ti se izvinim pred ovim idiotima. Prebacila sam. Znaš da mi je loše psiha. Znaš da sve shvatam lično, znaš koliko volim tvoju mamu. Mislila sam figurativno. Svašta sam izrekla, malo sam… Izvini… Volim te. P.S. ovo je Željkov crtež – napisala je Miljana.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)