Maja Marinković dobila zeleno svetlo od produkcije – pa napala Mionu žestoko i bez milosti:maja miona

Maja Marinković je konačno postala ovonedlejni vođa, te je dobila nalog od produkcije da podeli budžete, kao što smo već navikli svakog  ponedeljka da gledamo. Situacija oko podele budžeta posatju sve napetije, jer svako želi da obezbedi što više resursa za ovu nedelju.

Takođe, sv očekuju da vide kako će Maja da podeli budžete svojim suparnicama – Aneli Ahmić i Mioni Jovanović.

Maja čimk je dobila zeleno svetlo da može da deli budžete, odmah je došla kod Mione i dala joj mali budžet. Mnogi misle da njihova netrepeljivost ptiče od toga što je Jovanovićeva bivša devojka njenog sadašnjeg dečka Stanislava Krofaka.

– Miona mali budžet, znaš moje mišljenje, mislim da ne poštuješ ovog dečka što sedi pored tebe, iznala si me, devojka koja kaže da je fina i moralna ne može da se meša čoveku koji je bio oženjen, smatram da ne zaslužuješ ni Stanislava ni Ša, naša relacija je mali budžet – rekla je Maja.

Ovaj incident otkriva kompleksnost interpersonalnih odnosa unutar Zadruge, kao i kako prethodne veze i istorije međusobnih odnosa mogu uticati na dinamiku grupnih interakcija. Mnogi gledaoci i učesnici emisije prepoznaju da ova netrpeljivost potiče iz romantične prošlosti Maje Marinković i Mioninog sadašnjeg dečka, Stanislava Krofaka. To stvara dodatni kontekst i dublje značenje sukoba između ove dve učesnice.

Optužba da Miona ne poštuje svog dečka i da nije moralna zbog svog sugeriše sugeriše da je Majina percepcija moralnih vrijednosti ključna u ovoj situaciji iako mnogi smatraju da Marinkovićeva i nema baš prava da previše morališe.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)