Produkcija promenila tok “Elite”: OVO JE ZVANIČNA ODLUKA, voditeljka u programu uživo pročitala SAOPŠTENJE

U emisiji “Izbacivanje” voditeljka Ana Radulović se na samom početku obratila gledaocima i najavila veliku promenu.

Ona je obavestila verne gledaoce rijalitija “Elita”, da večeras neće biti izbacivanja, te da je to odluka Velikog šefa, koji je poslušao gledaoce.

Poznato je da se u petak glasalo od strane gledalaca da li izolacija treba da se produži, u kojoj su potrčci Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak.

Voditeljka je sada uživo u programu televizije Pink saopptila da je čak 70 posto gledalaca glasalo da se nedelja u kojoj su Miona i Stanislav potrčci produži, te je Veliki šef tu odluku i stavio na snagu.

Malo drugačija će biti ova noć, nadam se da ste vi raspoloženi. Pozvali smo vas da glasate u petak da li izolacija treba da bude produžena, vi ste glasati da čak 70 posto treba da bude izolacija produžena, te je Veliki šef odlučio da izolacija sa Stanislavom i Mionom bude produžena – izjavila je na početku emisije voditeljka Ana Radulović.

Podsetimo, prošle noći u rijalitiju “Elita” održala se još jedna emisija “Nominacije”, a Nenad Aleksić Ša je tom prilikom izneo svoje mišljenje o Mioni i Stanislavu:

– Ja nisam pripremao govor, ovo su mi teške nominacije. Počeću od Stanislava imali smo taj verbalni sukob, dobio je moj izvinjenje, nisam zadrt. Od njegovog ulaska, očekivao sam više, imao je jedan stav, drugačiji nego sada. Imao sam jedno mišljenje što se tiče njega i Mione, sad imam drugo, i stalno menjam mišljenja. Sada mislim da nema nameru da bude sa Mionom, ali voli da pecka. Verujem da mu se Maja svidela, ali u paru deluju jače, ali mislim da je Mioni ego poljulja, naša relacija ravna linija. Bolesno je za moje uši da slušam ove priče. Ne diraš me, ne diram te – rekao je Ša.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)