Ša besan, Lepi Mića ga doveo do tačke ključanja: Zbog OVIH REČI odmah najavio ODLAZAK

Danas je u “Eliti” debata o tome da li treba pristati na utešnu nagradu.

Aktuelna učesnica rijalitija, Miona Jovanović se odvažila pa iznela stav da bi joj Ša prešao preko razgovora sa Stanislavom, njemu popustile sve kočnice.

– Ti mene poznaješ, znaš koliko mogu da trpim, ali kad presečem to je gotovo – rekao je Ša.

– Viste videli, ja se nikada ne muvakam sa drugim muškarcima, lojalna sam, ne flertujem sa muškarcima i zato smatram da bi on meni prešao preko tog razgovora, osim toga mislim da je sve savršeno – rekla je Miona.

– Možeš da pričaš sa Stanislavom, ali Šaki ode, tako da znate, nema ništa od toga rekao sam već. Meni je jasan njegov stav prema meni, nije mi rekao da sam budala već da sam to u ljubavnom odnosu, ja smatram da nema loše mišljenje o meni, ne vidim neku zlu nameru prema meni – rekao je Ša.

– Tako je, u pravu si, ja da to želim ja bih ga peckao – rekao je Stanislav.

– Ja stojim i sada pri tome da je dobar čovek, ali s obzirom da vidim neka njegova peckanja i nije mi ga žao – rekla je Miona, pa dodala:

– Zašto uvek na Miću skačeš, ne znam koji problem imaš sa njim, može i meni neko svašta da kaže pa ja znam da to nije istina i ne nerviram se – rekla je Miona.

– Miona oćeš ti nekada odbraniti svog dečka ili samo braniš druge – rekao je Đedović.

– Ti si čovek spreman za ludnicu, nisi normalan, uvukao si devojku u problem, ne može da se izvuče iz te veze, ti si emotivno nesrećan čovek, svaka devojka te je pedalirala. Ti samo možeš da blejiš ne znaš uopšte da pevaš, blee, blee, to je tvoja muzika, ti nemaš nikakvo zanimanje – rekao je Mića.

– Pa ti si ovde već godinama, žena te pošalje ovde kako bi mogla da se švalera, ti si najgora osoba i lažov – rekao je Ša.

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)