PREKRŠILA DUŽNOST: Čeka se konačna odluka – Maja Marinković otkako je ušla u vezu sa Krofakom izdala saborca

Taki Marinković od jutros je nedostupan za komentar na temu svoje ćerke Maje Marinković, tačnije njenog ulaska u vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom Mione Jovanović.

Oni su rano jutros u “Eliti” otpočeli emotivnu vezu, a stav Takija, koji je bio ponosan na mezimicu jer se u ovoj sezoni nije upustila ni u kakav ljubavni odnos (sve do ovog), za sada nije poznat.Međutim, ovim povodom za medije oglasio se njen najbolji prijatelj Matija Radulović, poznatiji kao Maki, koji joj je dao zeleno svetlo.

-On je definitivno, otkako je ušao, ostavio dobar utisak, koliko sam ispratio sve. Dečko je totalno okej, jako je kulturan, ima manire finog momka… Takođe i lepo izgleda, zašto da ne? Mislim da Maja konačno zaslužuje nekog tako finog i normalnog dečka – rekao je drug, te dodao:

-Ljubili se? Pa, baš lepo (smeh). Što se mene tiče, lepo bi bilo da nastave jer bi bili super unutra kao par.

Ipak, reklo bi se da Maja nije smela da uđe u ovu “zabranjenu” vezu, jer je time ugrozila oca, koji je sada potencijalno razočaran u svoju mezimicu. Ipak, sve ovo treba uzeti sa rezervom i sačekati da se Taki prvo oglasi, te onda zaključimo da li je ili nije ljut na Maju.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)