USKORO RAZVOD U ELITI!! IVAN MARINKOVIĆ I JELENA U ŽESTOKOM SUKOBU:”Bolje da svako ide NA SVOJU STRANU”

Poznati rijaliti takmičar Ivan Marinković osamio se u dvorištu nakon svađe sa suprugom Jelenom. Svojim cimerima je tom prilikom objasnio da je na trenutak rešio da se razvede od nje, jer mu je bilo dosta prepiranja pred kamerama.

Učesnici Elite i bračni partneri Jelena i Ivan Marinković napravili su karambol na imanju nakon što je ona njemu skrenula pažnju da nije obazriv, pa zbog njega nije mogla da uradi nokte. Naizgled benigna situacija, koja nije vredna rasprave, dovela je do toga da Jelena napravi haos i Ivana izvređa pred svima u dvorištu.

– Nemam više nameru da se svađam sa Jelenom. Hoću da se ili slažemo ili da se raziđemo. Nemam živaca za bilo kakvo vikanje i tome slične stvari. Sa druge strane, imam iskustva sa time šta je razvod i stvarno se ne plašim tog procesa. Naravno, sad ne razmišljam o tome, ali ako se ovako nastavi, bolje da svako ide na svoju stranu – pričao je Marinković, pa mu je Lepi Mića dobacio:

– E Ivane, Ivane… Kad bi ti znao stvarno šta je brak, verovatno nikad ne bi ni ušao u isti. Ajde idi tamo da se sa Jelenom svađaš. Kod vas to verovatno tako ide, ne znate za bolje – rekao je on.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)