Miona progovorila o Stanislavovom NEVERSTVU – zapretila mu njegovim TAJNAMA: “Uzela sam mu telefon i našla sam…”

Kofak je napravio pravu pomentnju na imanju svojim ulaskom. Od tog momenta svi pomno prate poglede između njega i Jovanovićeve i komentarišu svaki njihov potez.

Zadrugari su noćas imali zadatak da izaberu kome žele da vide leđa u Beloj kući i da li žele da nominuju Maju Marinković ili Stanislava Krofaka.

Sve je zanimalo kakvu odluku će doneti Miona Jovanović i šta će reći o svom odnosu sa bivšim dečkom Stanislavom.

– Počeću od Maje što se nje tiče bile smo na početku korektne ali su počeli neki sukobi iz “Zadruge 3”, ako je prešla preko toga nije trebalo da se nastavlja. Nije me uvredila ništa mnogo, ali smo sad generalno korektne, imaš kočnicu zbog Nenada, nikad mi ne dobacuješ i nemam šta loše da kažem o tebi. Rekla sam da treba da se aktivira više ovde. Ljubavni život je muči, pa je takva tako da te razumem, ti mene ne diraš ni ja tebe. Što se tiče Stanislava generalno sam sve rekla, ušli smo u taj odnos napolju, upoznali smo se, stvarno se trudio oko mene, stalno se cimao, predstavljao me svojom devojkom, upoznavao me sa bratom i prijateljima, mogla sam da radim šta sam htela. Kada smo bili u fazi muvanja sam bila korektna, ali sa njegove strane izgleda da nije. Da sam to znala ne bih ni prešla za Zagreb. Rekao mi je da ako želim da dođem i ne da mu se da prelazi tolike kilometre. Ja sam odlučila da pređem kod njega, ali se ispostavilo da je imao šeme i devojke, što znači da nije bio iskren. U emisiji sam saznala da smo u šemi šest meseci, a mi bili mnogo duže, nego je pre mog prelaska flertovao sa drugima dok ja nisam iskopala neke poruke. Kada sam se preselila našao mi je posao i bila sam korektna. On se tad dosta promenio, pre toga je bio ženskaroš, svi su videli da se promenio i da mi je bio posvećen. Kad sam rekla da sam depresivna on je rekao da ne zna šta da uradi. Bilo je i mnogo uzimanja telefona, pa sam ja sumnjala na neku njegovu drugaricu, par ljudi mi je pričalo da se on nikada neće preomeniti i da je ženskaroš ali sam verovala da će se promeniti, na kraju se ispostavilo da to nije tako – rekla je Miona i dodala:

– Poslednjih mesec dana nam je bio klimav odnos, mislila sam da je to zbog mog nezadovoljstva poslom, ali izgleda da je istina drugačija. Nešto mi nije dalo mira pa sam ušla u njegov telefon i imala sam šta da vidim, dopisivao se sa nekim devojkama i zakazivao masaže, meni su te sve stvari nenormalne, da zakazuješ masaže kod nekih devojaka kući. Videla sam da se preko posla dopisivao sa nekom radnicom i raspitivao se o nekoj njenoj sestri, nije imao ni l od lojalnosti. On mi je za sve to priznao u autu. On se pravdao da je to sve bilo pre nego što sam došla, ali je na kraju priznao sve i eto kad sam ušla odnos je bio klimav. On je osoba koju nije zanimalo kako se osećam, nije mi ulivao poverenje, stalno je govorio da je to do mene i da ne može da mi pomogne. Ne sviđa mi se to što mi je rekao bolesnice i to kada se smeje i dobacuje, ako si ušao sa stavom da te ne zanimam ne znam čemu podbadanja. Meni smetaju tako neka podbadanja, takođe sam i Nenadu rekla da ne pljuje po Stanislavu i da mu ne daje na značaju jer stvarno nema potrebe. Ja svašta znam o njegovom životu, ja znam i njegove tajne i ostalo, on o meni ne zna ništa. Nenadu ništa o tome nisam rekla niti ću ikad, ništa nisam pričala što bi njega ugrozilo tako da može da se opusti – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)