Na važan dan se OBRATILA Staniji Dobrojević – Evo šta joj je Aneli poručila pred milionima (VIDEO)

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bila je učesnica “Elite” Aneli Ahmić.

Ona je ovom prilikom otvorila dušu o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa je progovorila i o Staniji Dobrojević, kojoj je juče bio rođendan.

– Šta ima novo? – upitao je Darko

– Ima sve, bila je burna svađa oko gluposti, gde sam se zaklela, i ne mogu da prežalim jer sam se zaklela iz besa, iz afekta. Htela sam ga povrediti a ja sam ovde nalupala gluposti, a sada me grize savest. Desilo se iz afekta, a jutros sam se molila da mi se oproste ti gresi – rekla je Aneli pa dodala:

– Ne mogu reći da sam ja preterala. Nisam ja to rekla zbog Maje. Moram da kažem da mi sami pravimo problem – dodala je Aneli.

– Janjuš je meni isrekn samo u pojedinim situacijama, ja njega voli, nisam nikada doživela ovakvu ljubav – rekla je Aneli pa dodala:

– Meni je dosta Maje i njenog ponašanja, ona sve provocira , a Janjuš umsili nakon toga svašta,m pa krene da ljubomoriše – dodala je Anela, pa se osvvrnula na Ša i Mionu.

– Njoj nije lako, Ša je previše ljubomoran: meni deluje da Stanislav i dalje voli Mionu – istakla je.

– Ne znam da li si znala da je Staniji 39. rođendan, pa šta bi joj poručila, da li bi joj nešto poželela za rođendan? – upitao ju je Darko.

– Ne bih joj stvarno ništa poželela, niti bih joj šta poručila. Totalno mi je nebina i ona i njen dečko, budući suprug, verenik ili šta joj je već. Ništa joj ne bih poručila, ne zanimaju me u životu – rekla je Aneli.

Detljnije pogledajte u videu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)