HITNO SE OGLASIO ASMIN DURDŽIĆ!! PROMENIO PLOČU PO PITANJU ANELI GORE DRUŠTVENE MREŽE

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša postao je predmet sprdnje među gledaocima rijalitija, te je tako osvanula objava koja govori u prilog tome.

– Ološ se četiri puta zaklela u Noru, dok Janjuš misli da zakletva u dete nije bitna. Lažovi i foliranti baš pristaju jedno drugom – stajalo je u objavi sa  sve kompilacijom njihovih izjava.

– Vide gledaoci sve, da je ona najveći folirant i bezdušna. Kune se u dete, pa pogazi reč, to njoj ništa nije novo. I meni je to radila, kune se u dete, pa slaže – priča Asmin, koji svojoj bivšoj i Janjušu želi da ostanu zajedno.

– Svakako su jedno za drugo, imaju iste stavove u životu – da lažu, petljaju, foliraju, da se kunu u decu, da slažu, ne kupaju se, ne menjaju posteljinu po tri meseca… Isti su, treba da budu zajedno. Ja im želim celu ljubav ovog sveta i nadam se da će ostati do kraja života zajedno – poručio je Asmin za “Pink.rs”.

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević danas slavi 39. rođendan, a njen partner Asmin Durdžić izazvao je pravi kolaps na društvenim mrežama svojom izjavom, jer se mnogi pitaju zašto ne uživa u divnom danu sa svojom dragom, već komentariše bivšu.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)