RODITELJI UČESNICE “ELITE” OD BRUKE I SRAMOTE NE IZLAZE IZ KUĆE, BRAT JE SE JAVNO ODREKAO

Učesnica “Elite”, Anđela Šparavalo već mesecima pravi haos u rijalitiju zbog odnosa sa devojkom, a njeni roditelji koji se sa činjenicom ne mire, više ni ne izlaze iz kuće.

Anđeli su njeni roditelji u više navrata stavili do znanja svojoj ćerki da se ne slažu sa njenim izborom, te joj postavili ultimatum, da ako se ne odrekne ljubavi može da zaboravi na svoje najbliže.

Njen brat ne želi da čuje za nju, a kako govore njihovi roditelji, zbog sestre ima velike probleme u školi.

Jedna novinarska ekipa posetila je rodno mesto rijaliti učesnice, pa tom prilikom razgovarala sa njenim komšijama.

Ono što su prvo primetili jeste da je salon Anđeline majke odavno zatvoren, a sugrađani kažu da je u jako lošem zdravstvenom stanju zbog svega što se dešava u “Eliti”.

– Njena majka je zatvorila salon zbog svega, nije joj lako. Iskreno, ja mislim da će Bojana i Anđela opstati zajedno i verujem da ona priča istinu – rekao je stariji sugrađanin.

– Anđelu znam iz grada, ona je fina devojka. Znam joj majku i čuo sam da je zatvorila salon zbog svega što se dešava. Mi se nismo družili, ali znam da je imala momke, bila je sa mojim drugom, ali ne znam šta joj je sada. Drug ništa ne govori o njoj jer ga mi zezamo – rekao je Anđelin poznanik iz škole za RTV Pink.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)