VELIKI ŠEF NEMA MILOSTI!!! PLJUŠTE KAZNE, ZADRUGARI NE ZNAJU KUD UDARAJU OVO IH DEBELO KOŠTALO

Pojedini takmičari u rijalitiju “Elite” danas su suočeni sa strogoćom Velikog šefa zbog nepoštovanja pravila.

Na početku rijalitija, svim učesnicima su jasno predočena pravila ponašanja koja, čini se, nisu svi spremni da poštuju.

Međutim, izgleda da učesnici i pored silnih upozorenja i opomena ne poštuju stoga pravila, pa je danas Veliki šef žestoko udario po džepu dvoje takmičara “Elite”, nakon što su imali brutalan sukob sa Miljanom Kulić i Darijanom Radomirovićem  tokom radio-emsiije “Amnezija”, a čak je moralo i da reaguje obezbeđenje kako ne bi situacija eksalirala i nastavio još veći karambol.

U vezi sa nedoličnim ponašanjem, Veliki šef doneo je hitnu odluku da kazni Milicu Veličković tromesečnim honorarom, kao i njenog partnera, Borislava Terzića Terzu. Produkcija televizije Pink ovu odluku je saopštila javnost, a iako zvanično pismo nije došlo takmičarima “Elite”, njima je kroz sezone već dobro poznato da ih svako kršanje pravila debelo košta i da Veliki šef strogo kazni svakog ko krši jasno postavljena pravila.

Inače, Miljana i Milica već danima ratuju i najstrašnije se svađaju, zbog čega je obezbeđenje više puta ulazilo na imanje u Šimanovcima. Iako je mnogima delovalo da će ovaj sukob stati i da će iskulirati jedna drugu, do toga nije došlo, a ostaje da vidimo kako će se narednih dana odvijati situacija.3

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)