Evo ZAŠTO Aneli ćuti i brani Asmina: Đedović RASKRINKAO Ahmićevu

Sinoć za vreme emisije “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić koja se osvrnula na život koji je imala sa bivšim mužem Asminom Durdžićem.

Odmah nakon nje u priču se ubacio i Marko Đedović koji je opleo po Asminu i njegovom ophođenju prema maloj Nori.

– Meni deluje da on uopšte nije normalan. Meni je apsolutno normalno, posle svega što je on pričao za tebe. Meni je i Janjuš rekao da je Sita šokirana što ga ti braniš i ćutiš. Evo sve stvari koje je rekao neka budu tačne, ti si bar obezbedila da tvoje ddete lepo živi sada, leži, spava u toplom. Njegovo dete je zbog njega jelo pre 9 meseci. Da se on pita to deto ne bi imalo šta da jede i pije. Meni nisu jasni ti ljudi kojima on prodaje te priče, ja se sećam kako se za jednu noć okrene situacija od prošle godine. Sve su nas vređali, zbog čega ste i kako vređali, zašto on ne bi bio veštiji prevarant od Ane Ćurčić. Postoje loši ljudi, svi mi imamo greške. On da meni dođe u socijalan rad ja bi ga pitao šta si poslednji put uradio i kad – rekao je Marko Đedović.

– Što se njega tiče aposlutno i trajno bi mu oduzeo dete. Ne može da nema, a da kupi rolex. Kada praviš dete odeš, prosiš pa mu doneseš. Radi se o zameni teza i mi pričamo o tome kakva je ona, a onda zaboravljamo da je ta osoba obezbedila sve za to dete. Taj život bi bio ugašen pre 9 meseci koliki je on klošar – rekao je Marko Đedović.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)