ISPLIVALI DOKAZI!! MARIJA POTVRDILA, BEBICA DOBIJA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVIJETA RASKRINKAN

Takmičar “Elite” Nenad Macanović Bebica sinoć je u emisiji “Pitanja novinara” žestoko ocrnio Mariju Kulić, majku njegove bivše partnerke Miljane Kulić.

– Rekao si da je njena mama, citiraću: “baba go**ara” – prokomentarisao je novinar Darko Tanasijević.

– Što se tiče babe go**are, to ću po izlasku, vrlo rado ću da se bavim Marijom Kulić kada izađem napolje. Ja ću da povedem napolju rijaliti, pošto vidim da joj to fali. Ja sam bio pu**č ku**a samo sa Miljanom i tada me je koštalo. Ne dam na sebe i neću dati, neću dozvoliti da laže ovde – poručio je Bebica.

Marija Kulić se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram nakon Bebicinog izlaganja.

– Koje pretnje skraćeno g*vno spominje? Nema kod mene pretnji, ja kada ga budem videla, znaću šta treba. G*vnara mu je majka ona što nije mogla da ga namoli da ode da vidi decu. Majka mu je g*vnara, neka priča o svojim g*vnima i kakva je g*vna sve jeo, a nije nikada povraćao – započela je Marija, pa nastavila:

– Nisu g*vnare tuđe majke, nego one koja svoja g*vna isteraju, neće da mu plate stan, kažu mu da su mu vrata zatvorena, puste da njihova g*vna izdržavaju drugi, dogovaraju se o novčanim prevarama i onda to svoje g**vna svrte u neki stan, jer naravno, uzeo već pare. E, to su teške g*vnare – dodala je Kulićka.

Marija se osvrnula i na to što je Bebica ranije saopštio Aneli Ahmić da je Marko Janjušević Janjuš na Zlatiboru, te zaključila da se nekako dokopao informacija iz spoljnog sveta.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)