OTAC I KĆI SU SE SLIKALI NEKOLIKO GODINA U ISTOJ POZI: Ona je sada porasla a jedan detalj na ocu će vas inpresionirati (FOTO)

Otac i kći su se slikali u istoj pozi prije nekoliko godina i sada. Ona je porasla, a jedan detalj kod njega je primijećen: Alek Kuros je profesor na univerzitetu u Kanadi. On je na društvenim mrežama objavio slike koje su privukle veliku pažnju.

Prva slika je nastala 2007, druga 2014. i treća 2019. godine. Te slike su izazvale brojne komentare. Korisnicima društvenih mreža je bilo interesantno vidjeti kako su se promijenili tokom godina.

Gledajući ove slike, shvatamo da je djevojčica odrasla, ali se i njen tata promijenio. Da li primjećujete šta je to kod njega drugačije? Pogledajte malo bolje:


Možete primijetiti da je njen otac dosta smršao. Kaže da je zadovoljan komentarima na račun njegovog izgleda. Mnogi su se složili da mu je ovako puno bolje. Čak su rekli da on na zadnjoj slici izgleda mnogo mlađe nego na prvim. Slažete li se? Kaže da je promijenio navike i da se sada bolje osjeća.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)