OVAKVOG TAROTA NISTE NIGDJE VIDJELI: NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA (VIDEO)

Čovjek je prije nešto manje od deset godina šamarao harao javnim prostorom Hrvatske, ali i cijelog Balkana. Milan Radonjić karijeru je započeo kao noćni tumač tarota na lokalnim televizijskim stanicama u Srbiji, a interes za onim što Milan govori bilo je ogromno.

Ubrzo je Milan potpisao ugovor i s OBN-om, a potom se pojavio i u kultnoj Noćnoj mori Željka Malnara na televiziji Z1. U zvijezde se u Hrvatskoj vinuo kada je dobio angažman na Novoj TV. Nemali broj ljudi ozbiljno je shvaćao dijabolične Milanove savjete o životu, ljubavi, novcima, karijeri i svim ostalim životnim problemima. Po struci ekonomist, Milan je itekako unovčio ono najskuplje – ljudsku (ne)pamet, ili nježnije rečeno – naivnost.

Prije nešto više od godinu dana objasnio je u intervjuu da je ono što radi njegova varijanta stand upa i da živi Monty Python. Otkako ste ga zadnji put imali prilike vidjeti i kod nas čitati o njemu, kod Milana su se dogodile brojne novosti. Zaljubio se, a prije nešto više od šest godina i oženio za deset godina mlađu Lanu, koju je upoznao na koncertu.

U međuvremenu su dobili i dvoje djece. Sudjelovao je  i u srpskom reality showu Farma, a kasnije gostovao i u notornim ‘Parovima’ gdje je proricao sudbinu kandidatima. Nitko nikad dotad, a ni otad nije dominirao medijskim prostorom u izvrsnoj kombinaciji trasha i komedije, kako je to činio Vidoviti Milan.

Pogledajte video koji će vas nasmijati do suza:

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)