MITROVIĆ IZNENADIO SVE: “Danas zvanično počinje!” Dok fanovi čekaju početak Elite u subotu, on saopštio velike vesti

Željko Mitrović, ne prestaje da iznenađuje javnost novim projektima. Ali, onaj koji privlači najviše pažnje i koji sa nestrpljenjen očekuju milioni gledalaca, kako u Srbiji, tako i u regionu, najavljen je za subotu 7. septembar.

Kapija rijalitija “Elita” biće tad otvorena za mnoge poznate, ali i manje poznate ličnosti koje će u suživotu do jula sledeće godine pokušavati da osvoje laskavu titulu kralja/kraljice “Elite 8”. Očekuju se neka već poznata lica, ali gotovo svake godine “Elita” iznedri neku novi zvezdu koja svojim stavom i harizmom osvoji publiku.

Sa druge strane, “Elita” nije jedini projekat Želja Mitrovića i zato je danas na svom instagram nalogu pomalo “cimnuo” sve fanove rijalitija, jer je saopštio da “Danas zvanično počinje sa radom…” ali ne “Elita” već novi Pinkov kanal “Narodna TV” čiji će najavljeni formati parirati svim najgledanijim televizijama u Srbiji.

Pored same najave, Željko je okupio i ekipu oko “vesele mašine” i u svom maniru poručio da je reč o “ekološki frendli” uređaju, ali da bi bilo dobro da neko napuni pivom bure koje se nalazi ispred vozača (njega).

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share