Ša DIVLJA I PROVALJUJE – Zbog Mioninog poteza ušao u crveno: Obezbeđenje ga OPKOLILO

Ša nije mogao da sakrije netrpeljivost koju ima prema svojoj izabranici Mioni Jovanović zbog konstantnog traženja razloga da raskine sa njim.

Već danima njihov turbolentan odnos ne jenjava, a sada je došlo i do većih komplikacija kada je Jovanovićeva iznela niz uvreda, nakon čega je Ša počeo da divlja.

Zbog njenog ponašanja, Ša ju je pratio u stopu.

– Izađi da pričamo, ima da pričaš evo veruj mi – rekao je Nenad.

– Neću – rekla je Miona.

Miona je bila u kupatilu, a Ša je upao dok su se druge učesnice tuširale. Uporno ju je pratio, a Miona je izbegavala da sa njim razgovara.

Mionina porodica se već oglašavala putem društvenih mreža o njenoj vezi i dešavanjima u rijalitiju, a sada je i Mionina baka odlučila da javno iznese svoje mišljenje.

– Stanislav je bio dva puta kod nas, bio je fer čovek. Nikoga nije pljuvao nikada, ni Mionu, nikada. A ovaj čovek (Ša), šta radi, čoveče, ovaj nam pravi haos u životu! On viče da je dobar… Koja dobrota, čoveče, gde mu je ta dobrota?! On ne zna šta je dobar čovek! U našoj porodici nikada niko takav nije bio, niko povisio ton nije. Čudim se Mioni, šta je njoj?! Za Novu godinu je rekla da ne može da ga ostavi, jer se plaši njega. Strašna stvar – u dahu priča baka Milica.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share