Prvo pojavljivanje Miljane Kulić nakon DISKVALIFIKACIJE – Neraspoložena i bez osmeha na licu UHVAĆENA

Miljana Kulić je nedavno drugi put diskvalifikovana iz “Elite”, a odmah po njenom napuštanju rijalitija, naša redakcija je stupila u kontakt sa njenom majkom Marijom Kulić, koja nam je otkrila da je Miljana već stigla u porodičnu kuću u Nišu i da je sve u redu.

Od Kulićeve već danima nije bilo ni traga, ni glasa, međutim, sada je isplivao prvi snimak popularne Nišlijke nakon bekstva sa imanja u Šimanovcima.

Kako “Telegraf” javlja iz Niša, Marija i SIniša Kulić su prvi napustili svoj dom i otišli u nepoznatom pravcu. Nekoliko sati nakon toga, konačno se pojavila i Miljana Kulić, a njen prvi vi snimak nakon diskvalifikacije pogledajte KLIKOM OVDE.

Marija je govorila da je Miljana kod kuće, ali je niko nije video, čak ni komšije, što je odavalo sumnju. Ipak, diskvalifikovana zadrugarka sada se pojavila ispred porodičnog doma u Nišu.

Sedela je na suvozačevom mestu, dok je automobil vozio njen otac Siniša, a na zadnjem sedištu bila je Marija. Pored nje su na sedištu bile brojne kese kese. Miljana je bila potpuno ozbiljna, bez osmeha na licu, baš kao i njeni roditelji, piše pomenuti medij.

Kada su videli novinarsku ekipu, samo su projurili kolima, pokušavajući da izbegnu kamere, otkriva Telegraf.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share