Najavljena DISKVALIFIKACIJA za Bebicu – Danas pokušao BEKSTVO, a Miljana mu najavila pakao

Rano jutros došlo je do neviđene drame u Šimanovcima. Naime, nakon žestokog sukoba sa Miljanom Kulić, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica pokušali su da pobegnu iz “Elite”.

Obišli su celo imanje, a na kraju su odlučili da pobegnu kroz prozor u dvorištu. Obezbeđenje ih je sve vreme jurilo po imanju.

Tokom emisije, došlo je do žestokog sukoba Miljane Kulić, Teodore i Bebice, kada je Kulićeva obećala da će diskvalifikovati Bebicu, odnosno, da će mu prirediti pravi horor, kako bi mu se osvetila za sve što joj je rekao i uradio u prethodnom periodu:

– Pre raskida smo se Teodora i ja družile, ono što je meni ona pričala, od mene to nikada nećete da čujete. Ja nisam dru*ara i cinkara, ja imam potrebu da se osvetim skraćenom, porodica mi se vređala na najstrašniji način. Ne verujem nikom ništa, ja sam je pitala da li je pričala da sam ludača. Sa mnom se lopta ne spušta. Osveta se služi dok je hladna, još mesec ipo dana treba da ostane. Ja mogu da radim šta god hoću – rekla je Miljana.

– Ja nemam problem nek radi ona šta hoće. Ona mene da isprovocira ne može – rekao je Nenad Macanović Bebica.

– Ja sam rekla da sam se smejala sa njom, da mi je bilo dobro. Ako ona ne želi komunikaciju, ne moramo da imamo – rekla je Teodora.

– Ja i Teodora se ne bismo svađale da nije Bebice – rekla je Miljana Kulić.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share