TRESE SE Bela kuća – Anita doživela KOLAPS: Tvrdi da joj je Anđelo okrenuo leđa

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita” došlo je do pucanja veze Anđela Rankovića i Anite Stanojlović i to ni manje, ni više nego zbog Žane Milinković Đorđević Omnie.

Naime, Anita je započela raspravu, jer se zbog Žane nekoliko puta budila tokom večeri, a nju je iznerviralo što Anđelo nije hteo da se svađa sa njom.

Anđelo je ustao iz kreveta, vidno besan, napustio je spavaću sobu u kući Odabranih, a Anita je poletela za njim i gurnula ga, nakon čega je on pao preko kreveta, te je ona nastavila da urla na njega. Anita ga je vređala, dok je urlala, a on kako bi je smirio, ju je povukao, kako bi i ona pala preko kreveta.

– Ti znaš zbog čega mi nismo spavali, umesto da kažeš da sam u pravu, ti joj ne kažeš ništa! Zbog tebe Žana ne mogu da spavam! Nemoj da joj ćutiš! Zašto joj ne kažeš? – odbrusila je Anita.

– Od sad ću ja tako! Dobro, dobro! Ti i ja smo završili! Jesmo, završili smo! Sad ću ja da ti pokažem! Gde si!? Ti si retard! Nemoj da mi se obraćaš! – urlala je Anita po kući Odabranih.

– Rekao je, neće da se svađa sa ženom u godinama! Ona je žena u godinama, neće da se svađa sa njom, šta ti je! Ne pravi filmove u glavi, rekao joj je to, nemoj praviti filmove u glavi Anita – pokušao je da smiri situaciju Uroš Stanić.

– Nećeš ti da kažeš da sam ja u pravu! Nije rekao! Rekao je da nisam u pravu! – nastavila je da drami Anita.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)