Asmin Durdžić moli za POMOĆ – Anelin bivši se obratio javnosti sa hitnim zahtevom: Direktno uključenje

Asmin Durdžić je poznat po tome da se tokom čitavog trajanja tekuće sezone “Elite” redovno oglašavao na svom Instagramu povodom različitih tema vezanih za njegovu bivšu partnerku Aneli Ahmić, njenu porodicu, ali i devojku Staniju Dobrojević.

Ipak, bilo je onih koji su Asminu osporavali pismenost jer su njegove objave bile redovno propraćene velikim brojem gramatičkih i pravopisnih grešaka, te nisu ni želeli da se bave suštinom objava ovog biznismena.

Asmina ti komentari nisu pogađali jer iza sebe ima razvijen biznis, te zato ne mari previše za pravila koja se uče u osnovnoj školi. Naposletku, on i ne živi na prostoru bivše Jugoslavije, već u Austriji, te mu je zasigurno više potrebno znanje nemačkog jezika, nego bosanskog jezika.

On se sada prvi put preko svog Instagrama obratio svojim hejterima koji ga napadaju zbog pravopisa.

Asmin je okačio projekat zgrade koju zida, a preko je prilepio pitanje u kojem je opet načinio gramatičke i pravopisne greške (pogrešan padež, pogrešnu kongruenciju, pogrešnu upotrebu velikog slova, nepotrebnu upotrebu razmaka između reči i znaka interpunkcije, pisano sve tzv. šišanom latinicom). Za sve to Asmin ne mari previše jer zarađuje daleko više od bilo kojeg profesora maternjeg jezika što je jasan dokaz da on zan svoj posao.

– Da li iko od ovih pismenih što kažu Alibaba nepismen može da mi pomogne? – pitao je samouvereno Asmin i tako zapušio usta hejterima.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)