Maja ŽESTOKO isprozivala Aneli zbog Janjuševe TRAGEDIJE! Nastao opšti HAOS u Eliti, Marinkovićka obelodanila do sada NEPOZNATE DETALJE

Takmičari popularnog rijalitija “Elita” danas su dobili specijalan zadatak od Velikog šefa i morali su da glasaju za tri najbezdušnije osobe.

U toku žustre svađe Maje Marinković i Uroša Stanića, rijaliti učesnica potkačila je i Aneli Ahmić.

– Na prvo mesto ću da stavim Mionu, koja je ispala bezdušna prema Stanislavu, nije marila za emocije dečka koji je prema tebi bio korektan. Sada si i bezdušna prema Ša, pokušavaš da se rešiš Ša… – započela je Maja.

– Druga osoba je Aneli, ona je bezduša u odnosu sa Janjušem, smatram da nije svesna šta se desilo Janjušu. Videla sam Janjuša kako plače, ona je sedela pored njega, ja sam rekla: “Razlika između mene i vas je što se ja ne sladim tuđim suzama”. On je za nijansu bolji čovek od nje, i ja sam bila odvratna, ali mislim da si jako loša osoba Aneli – dodala je Marinkovićeva, nakon čega je zaključila svoje izlaganje:

– Treća osoba je Uroš Stanić, mislim da si bezdušan prema svom ocu, ne možeš da kažeš da mrziš osobu iz čijeg si tela nastao, smatram da si bezdušan i prema Janjušu koga si pljunuo u lice… – rekla je Maja.

Podsećamo, Maja Marinković je bila u vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, a u ovoj sezoni popularnog rijalitija Janjuš je ušao u vezu sa Aneli Ahmić.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)