ZVANIČNO IZBAČEN NAPOLJE: Spakovane su mu stvari i izašao je na kapiju – Eliminisan iz daljeg takmičenja

Njegovo ime nećemo više čuti u Beloj kući jer je sada i zvanično izbačen napolje.

Pošto su pušteni profili nominovanih takmičara, voditelj Darko Tanasijević došao je do izolacije, te je zajedno sa njima krenuo ka diskoteci gde ih je čekala borba za opstanak.

Darko je došao po nominovane učesnike koji su bili veoma raspoloženi za dule, te su zajedno krenuli ka diskoteci.

Na znak Velikog šefa, svako od njih je uzimao kantu i balon. Trebalo je da prikupe što više loptica, ali su morali da održavaju balon u vazduhu, a ukoliko im balon padne, ispadaju iz ove igrice Velikog šefa.

Stanić, Rajačić i Milevski odmah su ispali, a pri prebrojavanju loptica, Marija Malivuk je pobedila. Nakon toga, Darko je saopštio glasove publike.

– 34, 22, 17, 16, osam i tri procenata su opticaju, osoba koja ima tri odsto napustiće “Elitu”. Najveći broj glasova gledalaca ima 34 odsto, a to je Uroš Stanić. 22 odsto glasova publike ima Uroš Rajačić. Hajmo dalje! 17 odsto glasova gledalaca nakon ovog preseka, bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica. 16 odsto glasova gledalaca ima Darijan Radomirović. Imamo Pabla i Mariju Malivuk. U “Eliti” ostaje, odlukom gledalaca Marija Malivuk, pozdravite se sa Pablom – saopštio je Tanasijević.

U narednom video zapisu pogledajte detaljnije.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)