Mionini roditelji ogorčeni, iz Kragujevca uputili jasnu poruku Jovanovićevoj”POKAJALA SE”

U vreme kada je Miona Jovanović uplovila u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, on je i dalje bio papirološki oženjen, a njihova ljubavna priča se dodatno zakomplikovala otkako se u Belu kuću uselio i njen bivši, Stanislav Krofak.

On ima podršku Mioninih roditelja za razliku od Ša, za kog neće da čuju, što su Mioni jasno stavili do znanja 31. decembra, kada su je posetili u rijalitiju – od tada se ne oglašavaju za medije, a ljudi bliski njima kažu da im teško pada sve kroz šta im ćerka prolazi u “Eliti”.

– Srećem, viđam ih, njen otac je bio sa mnom u školi. Komentari… Ona je smirena, tera svoje, ima svoj program. Staložena, mirna, a sad, što je lepa, pa svi pate za njom, to je druga stvar – rekao je jedan komšija, dok je drugi negodovao zbog njene veze sa Ša:

– Ne znam šta joj treba s onom budalom da ima posla! To joj nije trebalo.

Jedan Kragujevčanin bio je posebno ostrašćen kada je Nenad u pitanju.

– Ša je jedan običan beogradski mangup koji je feminiziran, za mene. Ja sam Kragujevčanin, tu sam rođen. Ne znam šta je tražila sa njim. Šta je taj Ša, ko je on?! Šta, Ša?! Mangup beogradski?! Pa i mi smo beogradski mangupi, a živimo ovde, u Kragujevcu, ovde smo poreklom. Ona je devojka na mestu, samo je njena greška što je uopšte sa njim bila. On je više puta tamo učestvovao, on je neki Ša, reper, šta je?

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)