HAOS U ELITI, Laketić i Sloba jedan drugom uputili GNUSNE UVREDE ”Ti si prznica napolju” DRAMA na pomolu

Slobodan Josipović i Nikola Lakić su zbog novonastalih nesuglasica njihovo prijateljstvo poljuljali.

– Jel se sećaš kad je Munja pričao ko se sviđa Stefani na garnituri, ja nju pitam šta ti je ne spavaš uopšte kaže nešto me je smorilo skroz ovo stanje u kući. Ja je pitam jel istina što priča Munja da ti se sviđa Aleksa Erski ona se kao izgubila nešto u trenutku i kao bože sačuvaj o čemu pričaš – rekao je Sloba.

– Ja sam u jednom trenutku prestao da pričam sa Vivijen zbog njegovog lošeg odnosa a ja kad sam se pokačio sa Božom ti si se sutradan već družio sa njim, znači da nemaš svoj stav – rekao je Lakić.

– Dobro ja treba večeras da ustanem i da odem kući, stvarno nisam očekivao da će jedan prijatelj tako da se ponaša prema meni, ti izgleda meni i nisi pravi prijatelj, ne treba meni neko ovde da pravi scene – rekao je Sloba.

– Šta pričaš ti, kao ja tebi nisam prijatelj, ja sam takav prema ljudima i u prijateljstvu i u ljubavi, ja sam oštar i nemam problem ni sa kim da uđem u sukob – rekao je Lakić.

– Imam u poslednjih nekoliko dana mnogo argumenata protiv tebe, ti mene konstantno vređaš i pričaš da sam posesivan u prijateljstvu, ja nemam potrebu sa tobom da se raspravljam – rekao je Sloba.

– Ja sam teatralac ali bi dao krv za prijatelja, ti si jako posesivan u prijateljstvu – rekao je Lakić.

– Ja sam osetio itekakvu promenu u tvom ponašanju, totalno si se promenio, ja neću to da iznosim zato što odma ideš na svađu ovde. Ja ne volim da se svađam sa svojim prijateljima – rekao je Sloba.

– Ti si takav lik koji ćuti i onda mu se taloži nervoza pa ti sve odjednom izađe na videlo taj tvoj bes. Ti si prznica napolju i onda verovatno ljudi ne smeju da mu se zamere, to ti nisu nikakvi pravi prijatelji –  rekao je Lakić

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)