MUK U ELITI!! MARKO ĐEDOVIĆ OKRENUO LEĐA KUMI KAČAVENDI, PRED SVIMA JE UDARIO NA NAJSLABIJU TAČKU

Juče je preko dana voditeljka Maša Mihailović ušla u Belu kuću kako bi takmičarima “Elite” čitala pitanja gledalaca.

Jedan gledalac želeo je da čuje od Marka Đedovića iskreno mišljenje o odnosu Milene Kačavenda i Samira Ramovića, kao i da li ona smatra da su Milenine burne reakcije i napadi znaci da je ona povređena žena.

– Da li je Milenina rekacija prema Samiru rekacija povređene žene? – glasilo je pitanje koje pročitala voditeljka.

Mnoge je iznenadio Đedovićem odgovor, jer se delimično složio sa pitanjem i potvrdio da je Milenino ponašanje znak da ju je Samir povredio.

– Jeste Milena povređena, ja sam to rekao i Samiru. On ne radi stvari ako je osoba koja voli, nju je povredila takva stvar mislila je da to on nikada ne bi uradio. Da li ima pravo da mu zamera ili ne, ne znam, ali da je povredilo to što je stao na tuđu stranu jeste – govorio je Marko.

noge je začudio ovakav njegov odgovor jer je svima poznato koliko je Milena kukala da joj je Samir dosadan i da nema živaca da sluša njegova emotivna otvaranja duše o zaljubljenosti u nju.

Da li će Samiru ovaj odgovor Marka Đedovića uliti još više nade da na kraju balade može da završi u ljubavnoj odnosu sa Milenom ostaje da ispratimo, iako je Samir u poslednjoj emisiji rekao kako je sa njom stavio tačku i da više nikad ne bi bio sa njom jer ga je ispolivala kafom.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)