Snimak Maje Marinković i Uroša izazvao KOLAPS, ovolika BRUKA je SULUDA! (VIDEO)

Navikli smo da u “Eliti” vidimo i čujemo baš svašta, a ono što gledaoci posebno vole, jesu smešni ispadi učesnika rijalitija. Pojedini učesnici jednostavno briljiraju kada su u pitanju obrazovanje i opšta kultura, što smo mnogo puta mogli da čujemo.

Nekako se uvek u takvim slučajevima izdvoji starleta Maja Marinković, koju čak nije ni sramota svog neznanja, već kada nešto “odvali” smeje se na sav glas.

Tako smo mogli da čujemo da je Maja “obišla 4 kontinenta za mesec dana” između ostalog uvrstivši u kontinente evropske gradove poput Barselone, Madrida, Rima i Pariza…

Na mrežama se pojavio novi snimak na kojem upravo Maja zajedno sa Jovanom Cvijanović uči Uroša Stanića azbuku. Iako je verovatno mnogima nejasno kako neko ko se predstavlja kao zdravstveni radnik i evidentno ima više od recimo sedam godina istu ne zna, kada su u pitanju pojedini rijaliti učesnici očigledno je sve moguće.

Uroš se dosta pomučio da izdeklamuje azbuku, dok ga je Marinkovićeva ispravljala svaki put kada “proguta” neko slovo, a video je naišao na izuzetno oštre kritike i komentare.

“Kad te Maja uči, obesi se”, “Slepac vodi slepca”, “Svi zajedno IQ 40”, “Maja zna samo azbuku, a šta je kilometar, metar i drugo, nema pojma. Našla da leči komplekse na Urošu!”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave.

 

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)