Brutalno obraćenje Bojane Pavlović porodici Šparavalo – Leteće TUŽBE, sprema im pakao: “Ja nema koga da izgubim”

U toku je emisija koju vodi Darko Tanasijević, a voditelj će danas staviti učesnike na zanimljiv izazov. Naime, učesnici imaju zadatak da odu kod Džastina Bibera i poruče jednoj bitnoj osobi ono što žele da čuju.

Red je došao i na Bojanu Pavlović koja je iskoristila još jednu priliku da potkači Anđela Rankovića, pominjanjem njegove bivše devojke pevačice Teodore Džehverović, za koju je porodica Anđele Šparavalo ispričala kako ju je Bojana proganjala.
Razmišljam da li da pozdravim Teodoru Džehverović? – rekla je Bojana pre nego što je napustila Belu kuću, a onda odlučila da se obrati porodici svoje devojke Anđele:

– Ja nema koga da izgubim i koga da pozdravim, ja ću da se obratim porodici Šparavalo i da kažem sve laži koji iznose da će biti demantovane. Ja sam njihovo ogledalo ovde. Ne ugrožavajte ćerku demantovaći njenu istinu i priču ovde. Za sve ću vas tužiti – poručila je Bojana ispred kamere.

Kako je za ovo čula i Teodorina majka, Goca Džehverović, ona je sačekala prvu priliku, da se suoči sa Bojanom i pita je odakle to. Gordana je juče naglasila da to nije istina i da tvrdi kako se Teodora i Bojana ni ne poznaju, a želela je da čuje i Bojanin odgovor:

– To nije istina, vi se ni ne znate – rekla je Goca.

– Znam da nije, nije mi jasno što to rade – rekla je Bojana.

– Laž, od četiri ujutru gledam samo to – dodala je Goca

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share