Zadrugarka otkrila detalje AFERE sa poznatim KOŠARKAŠEM – tajno se viđali u njegovom stanu:”Nije mi rekao da ima ženu”

Već danima unazad se u Beloj kući priča o ljubavnim izborima Jovane Cvijanović. Nakon što je priznala da je bila u vezi sa MC Stojanom i Peđom Medenicom, saznalo se da je bila intimna i sa poznatim košarkašem, Nikolom Kalinićem. I Peđa i Nikola su bili zauzeti muškarci kada je ona imala romansu sa njima.

Tokom emisije “Pitanja novinara” Jovana je priznala svo o ovoj romansi. Jovana tvrdi da nije znala da ima ženu kada se upustila u odnos sa poznatim košarkašem. Otkrila je da je njihova romansa trajala oko dva meseca i da su se viđali u njegovom stanu.

– Jovana, saznalo se da je košarkaš s kojim si imala emotivan odnos Nikola Kalinić. Nema potrebe da sad ćutiš o tome, kao inače. Najbolje je da sad budeš iskrena – rekao je novinar.

– Jako me brine kako će moja porodica reagovati na sve ovo. Možda trpe pritisak zbog toga – istakla je Jovana.

– Kako ste se vas dvoje upoznali? – upitao je novinar.

– Preko društvenih mreža. Lajkovao mi je sliku, onda smo krenuli da se čujemo. Videli smo se bili kad je došao u Srbiju, taj je sve počelo sve. Taj odnos nije potrajao, jer mi se nisu neke stvari dopale – kazala je Jovana.

– Da li ti se nije dopalo to što je oženjen? – upitao je novinar.

– Između ostalog. Nisam želela da budem nekom druga. On meni ženu nije spomenuo, rekao je da ima dete samo. Ja sam istraživala dosta, na taj način sam saznala da je zauzet – istakla je Jovana.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share