Janjuš i Mensur nakon TRAGEDIJE ujedinjeni u jednom: Ajdarpašićeve reči upućene Marku odzvanjaju “Elitom”

Marko Janjušević Janjuš je na samom početku emisije “Pretres nedelje” sasuo Aneli Ahmić istinu u lice, a ona je pobesnela i priznala sve svoje laži, kao i novo potencijalno neverstvo svog nevenčanog bivšeg partnera, Asmina Durdžića.

Tokom pauze za reklame, porazgovarao je sa Mensurom Ajdarpašićem, koji ga je posavetovao.

– Ona ništa ne zna da objasni, ja bih rekao: “Ne zanimaju me u tri života” – rekao je Mensur.

– Morao sam da trpim stvari koje nemaju veze sa mozgom, sve mi je jasno sa njom. Moram da fokusiram glavu na sebe, jasno je ko mi je najpreči – nastavio je Janjuš.

– Onaj put kad ste se posvađali, prošli put, od tad više nije bilo isto, otkad te je grizla savest. Samo gledaj sebe i svoju porodicu, sve drugo je nebitno – dodao je Ajdarpašić.

Pre toga su opleli po Aneli zbog flerta sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

– Samo odjednom se pojavio taj lik, ja ne znam šta se dešava… Nije prijatno da u svoj muci čuješ takvo neko pitanje. – rekao je Janjuš.

– Pa i ti kao da ja padam sa Marsa, naravno da je jasno. Ko zna šta se tu dešavalo, zašto je došlo do tako nekog sukoba – dodao je Mensur.

– To ne zna ni njena porodica ni niko, trebalo je da da neko objasnjenje, ali ti očigledno nisi raskrstila i to je problem – kazao je Janjuš.

– Još je Aneli rekla on je kao moj i dalje, šta ima da govori on je moj, kad je završila sa njim odnos – rekao je Mensur.

– Čak i da su imali nešto ranije to nije moja stvar niti me zanima. ali trebalo je da prizna, muka mi je što moram na ovu muku da pričam o ovome, to je jedan od sitnijih detalja koji je najkrupniji – jadao se Janjušević.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share