JAKO NAPORAN DAN JE PRED OVNOVIMA, VAGE BUDITE NA OPREZU, OVO JE HOROSKOP ZA UTORAK 22. 11.2022

Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima, razilaženje u stavovima i nesporazumi za saradnicima mogu vam dodatno zakomplikovati poslovnu situaciju koliko god se i vi i druga strana trudili da pronađete zajednički jezik.

Ljubav:  Izlazite, organizujte neko druženje sa prijateljima, učinite bilo šta što bi doprinelo osvežavanju vašeg pomalo monotonog  odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Mnogo komunikacije bilo u vidu sastanaka ili pisanih dokumenata je pred vama,  što je malo prebrzo za vaš uobičajeni radni ritam.

Ljubav: Vi mislite  da dobijate malo a da zaslužujete mnogo više. Danas nije preporučljivo da forsiranom pričom dodatno komplikuje situaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za one Blizance koji su zadovoljni  aktuelnom poslovnom pozicijom, neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju ili  uz nečiju pomoć.

Ljubav: Treba da se posvetite na prvom mestu sebi, a onda da u sve uključite i partnera. Preuzmite inicijativu.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Rak

Posao: Iako vas i danas očekuju brojne obaveze, nema razloga za strah krenite po prioritetima i sve ćete uspeti da završite.

Ljubav: Smanjite sumnjičavost i nezadovoljstva, budite pozitivniji uživajte maksimalno u životu.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i  energije biće vam potrebno danas kako biste uspeli da bar deo zamišljenog realizujete na način koji vi želite.

Ljubav: Određene sumnje ili nezadovoljstvo koje sećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagovati.

Zdravlje: Budite umereni kada su omiljena hrana i poslastice u pitanju.

Devica

Posao: Potrebno je da napravite neku promenu u vašem načinu rada, i sve će vam ići od ruke i pokrenuti situacije koje su vas do sada opterećivale i kočile.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno kada je ljubav u pitanju, zato se potrudite da uradite sve što je do vas kako biste se bolje i zadovoljnije osećali.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Vaga

Posao: Neke situacije ili osobe vas  mogu konstantno kočiti, teraće vas da usporavate, da ponavljate stvari, pritiskaće vas i nametati vam odgovornost.

Ljubav: U vašu blizinu se vraća osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo videli. Budite na oprezu jer vam se može učiniti da pored sebe imate neku osobu koju niste ranije znali kao takvu, prikrivaće svoje pravo raspoloženje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Imate viziju i inspiraciju, neophodna je jača inicijativa i ozbiljniji pristup  , za uspeh već započetog posla koji se zakomplikovao.

Ljubav: Sve vaše aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, vodite računa o ishrani.

Strelac

Posao: Ako ste namerili da danas sredite prvenstveno zaostale radne obaveze imaćete dobre uslove za to, a za pokretanje novih ideja sačekajte povoljnije okolnosti.

Ljubav: Ovo može biti izuzetno lep dan za vas dvoje pa se maksimalno potrudite da uživate.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu imati mogućnost poznanstva sa zrelijom  osobom   koja im može izgledati kao autoritet.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama, a  za vaše kvalitete i nove ideje bi moglo da se pročuju u širem poslovnom okruženju. Grabite povoljne prilike.

Ljubav: Nova poznanstva se samo ređaju, a vi trenutno ne znate na koju ćete stranu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Sve vam ide na ruku i pored povremenih poteškoća, komplikacija, ponavljanja situacija i komplikacija u dogovorima.

Ljubav: Slobodne Ribe bi mogle da brzo ulete u neki odnos, jer će im se ukazati prilika za poznanstvo sa vrlo inteligentnom i harizmatičnom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ako pratite Horoskop i želite da saznate šta su zvezde spremile za vas sve to i mnogo više možete pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share