Miona priznala u kakvom je odnosu sada sa porodicom, Ša i dalje ne mogu da smisle, ali ona je izabrala”Ponosna sam na sebe…”

Nenad je sve vreme pomno slušao.

Učesnici “Elite 8” su noćas pred kamerama i crnim stolom pričali o svojim životima, a brojne ispovesti su bile potresne. Red je došao i na Mionu Jovanović, koju je javnost najbolje upoznala tokom prošle sezone kroz vezu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Iako je njen odnos sa roditeljima i čitavom porodicom narušen upravo zbog ove ljubavi, Miona je o svom životu pričala na znatno drugačiji način.

-Da čujemo tebe Miona i tvoje najlepše neke stvari kojih se rado setiš, pretpostavljam da ih ima dosta – započela je voditeljka Ivana Šopić.

-Pa nije da imam svašta zaista… Ponosna sam na to što sam sve stekla sama, ne postoji iza mene neko kao sponzor ili mama i tata pa da kažu “mi smo ti to obezbedili”, znači sve sam sama. Preko rijalitija, muzike… Mnoge devojke imaju sponzore, ja stvarno niti sam ikad u životu radila nešto ružno, niti protivzakonito, i zaista najponosnija sam na to. Takođe sam jako ponosna na to što sam dokazala ceo taj odnos sa Ša, što nisam poklekla sa bivšim (Stanislav Krofak prim. aut) bili su tu i mafini, pokloni, torte, svadbe u rijalitiju i svi su bili za to da se ja pomirim sa bivšim i zaista mnoge bi osobe koje su labilne poklekle pod tim pritiskom – pričala je Miona i dodala:

-Ceo sto je skakao, pričao da sam folirant, lažov, da Ša vrtim oko malog prsta, da se igram rijalitija, ja sam zaista opstala i u tom odnosu sa Ša, drago mi je što sam svoja. Držim se muzičke karijere i svog dečka i to je to – poručila je Miona.

-Tvoj odnos sa porodicom mnogo zanima javnost, i tvoj izlazak iz “Elite 7”, susret tvoj sa tvojima, i susret Ša sa tvojima, znaš koliko je izazvao pažnje. Mnogi su te osudili što nisi otišla u Kragujevac kod svojih, već si otišla kod njega – prokomentarisala je Ivana.

-Znam, čula sam se i naravno da sam išla za Kragujevac, odmah sutradan sam otišla za Kragujevac, i išla sam tamo 3, 4 puta. Moji nisu oštri kao što su bili, ali nisu za našu vezu, ali da su uz mene jesu. Naš odnos se i te kako popravlja, pre ulaska sada sam imala maksimalnu podršku, na meni je sad da se pokažem šta i kako – odgovorila je Miona.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share