“U Crikvenici izbio ozbiljan haos”: Isplivali svi detalji pomirenja Maje i Cara (FOTO)

Buran odnos bivših rijaliti učesnika i ljubavnika često je u centru medijske pažnje.

Maja Marinković i Filip Car nakon završetka rijalitija nastavili su svoje živote normalno, ali su fanovi ostali podeljeni po pitanju njihovog odnosa. Iako su se rastali, i dalje su predmet različitih medijskih spekulacija i interesovanja.

Nedavno je na društvenoj mreži Instagram osvanula vest gde su fanovi opisali odnos Maje i Cara.

– Tanjug javlja da je u Crikvenici izbio ozbiljan haos! Lemuri su se pokopali za oči. Lemurica se vratila za Beograd i završila na infuziji. Od materijalne štete imamo: Razbijen Filipov telefonm polupan auto, izgrebana glavudža! Ali ne brinite, sve je sada u redu, našli su zajedničku bananu, a da oči boje mora su još tu – napisao je jedan od fanova na Instagramu.

Majo, zar sa njim?

Podsetimo, Maja je uhvaćena u ljubavi sa bivšim zadrugarom na moru. Iako negiraju ove informacije za medije, na društvenim mrežama pojavili su se dokazi da se oni i dalje viđaju na primorju u Hrvatskoj.

Prema tvrdnjama portala Pink.rs, jedna gospođa koja je želela da ostane anonimna javila im se sa detaljnim informacijama o tome gde i kada je videla Maju i Cara. Ona je opsala njihov susret u Novom Vinodolskom, tvrdeći da su zajedno šetali i pokušali da uđu u piceriju , ali da je ona tog dana bila zatvorena.

– Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija “Val”. Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti – rekla je meštanka ovog primorskog grada.

 

– Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili – poslala nam je ona i dodala da jo je “unuk rekao da ih viđa u Crikvenici”.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share