Prvo oglašavanje Aneli Ahmić nakon što je PINK POTVRDIO da ULAZI u “Elitu 8″;”Dobila sam obaveštenje od produkcije…”

Bliži se početak sedme sezone rijaliti programa “Elita”. Vlasnica Pink televizije, Milica Mitrović je najavila da nova sezona startuje 7. septembra u 21 čas.

Već se uveliko nagađa ko će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima i provesti tamo naredne mesece. Produkcija je potvrdila da će jedna od učesnica biti Aneli Ahmić.

Ekipa portala Srbija Danas je odmah kontaktirala Aneli, ali ona nije smela da komentariše svoje dalje planove što se tiče rijalitija. Poznato je da je zadrugarima strogo zabranjeno da iznose detalje svojih ugovora i pregovora sa produkcijom.

– Dobila sam obaveštenje od produkcije da ne smem da iznosim detalje – rekla je kratko Aneli za portal Srbija Danas.

Ostaje nam da sačekamo početak rijalitija i da ispratimo kako će se Aneli pokazati u novoj sezoni. Ona ove godine ulazi kao iskusan rijaliti igrač, pa je svesna šta može da očekuje u “Eliti” i na šta su sve spremni rijaliti učesnici zarad kadra.

Podsećamo, Aneli je stekla popularnost učešćem u prethodnoj sezoni rijalitija “Elita”. Ona je na početku svog učešća optužila Staniju Dobrojević da joj je preotela supruga Asmina Durdžića. O ovom ljubavnom trouglu se mesecima polemisalo u Beloj kući.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share