Evo za koliki honorar ulazi Stefan Karić u “Elitu 8” – obelodanjeni detalji nakon rukovanja sa Mitrovićem

Fanovi rijaliti programa “Elita” s nestrpljenjem su čekali zvaničnu najavu početka osme sezone. Milica Mitrović je jučerašnjom objavom obradovala sve ljubitelje ovog popularnog formata.

Na radost mnogih, “Elita 8” startuje u subotu, 7. septembra, tačno u 21 čas. Vlasnik “Pink Media Group” je lično u nacionalnom dnevniku na ružičastoj televiziji otkrio prvog učesnika koji će se useliti u Belu kuću – to je dobro poznato rijaliti lice, Stefan Karić.

Karić je poznat kao neko ko ne voli da se oglašava javno sem ako nema šta da značajno kaže, ali je očigledno njegovo potpisivanje ugovora pokrenulo lavinu komentara, te je odlučio da prekine tišinu kratkom objavom putem sopstvenog Instagram naloga.

– Au čoveče, nisam znao da ovoliko ljudi brine o meni, to je neverovatno, da sam znao tražio bih svima po pet glava. Najjači su komentari gde ću opet, šta mi to treba, ljudi, gledajte svoje živote… Ne znam uopšte šta se brinete, kao da vi ulazite, a ne ja. Ili ajde, skupite mi svi po pet glava, koliko vas ima i top! – izjavio je Stefan Karić na Instagramu.

Mnogi su prokomentarisali da je Karićeva kompenzacija za ulazak u Belu kuću očigledno bio vrlo visok, čim je prihvatio ponudu Željka i Milice Mitrović.

Ko su drugi učesnici “Elite”?

Nedavno je produkcija otkrila identitet prve učesnice “Elite 8”, Ivane Keneški, a ubrzo je postalo poznato i ime druge takmičarke po redu,.

Aleksandra Vučenović, dvadesetpetogodišnja fotomodel iz Zemuna, završila je Grafičku školu i nakon toga se zaposlila u kancelariji za adaptaciju stanova, što joj je bio prvi posao. Sada je spremna za novo iskustvo i avanturu u novoj sezoni “Elite”.

Ana Spasojević, nekadašnja učesnica “Zadruge”, takođe je lično potvrdila putem Instagram storija da će i ona biti stanarka Bele kuće kroz dvadesetak dana.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share